Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 20 juli 2010

Breaking news : Formatiepoging paars-plus mislukt


Twee dingen die in NL spelen, blijven vandaag door mijn hoofd spoken. Hoe is het toch mogelijk, dat je als TBS'er (we hebben het hier over een voor meervoudige verkrachting veroordeelde misdadiger) gewoon mee kan lopen in de Nijmeegse Vierdaagse ! En nog wel zonder begeleider. De andere zaak is, hoe zal het op het Haagse Binnenhof toch met die kabinetsformatie verlopen. 

Op dit laatste krijgen we zojuist antwoord via tientallen berichtjes op Twitter. De formatiepoging tot paars-plus is eind van deze middag mislukt. De onderhandelingen zijn stukgelopen op de financiën. Er is weer hoop voor NL ! We gaan opgelucht de zomeravond in. Als tolk Spaans-Engels optreden bij Engelse vrienden die een akkefietje hebben met een Spaanse aannemer. Daarna een goed glas bier op het gezonde verstand in NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten