Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 30 juli 2010

Playazo Beach

De van Dijkjes zijn hier natuurlijk ook gekomen voor het strand. Dus vandaag een paar uurtjes naar Playazo Beach ter hoogte van Chiringuito ("stranttent") Mauri. Een verademing voor ze. Alleen een handjevol Spanjaarden.
De (voornamelijk Engelse) toeristen zitten massaal aan Burriana Beach. Hier op Playazo is er er zelfs in het hoogseizoen volop ruimte en de auto staat nog geen 50 meter van onze stoeltjes. 
Aan het eind van de dag steekt er wat wind op en komen er kitesurfers naar dit stuk strand. Mooi gezicht altijd. De beste kust voor kitesurfers in Europa ligt echter iets verder, in Tarifa (even voorbij Gibraltar) op 3 uur rijden hier vandaan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten