Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 3 juli 2010

Duitsland fantastisch, Spanje wint nipt

Weer een prachtige voetbaldag. We zijn geen Duitsland-fans (waarom toch ?) maar eerlijk is eerlijk, ze hebben een prachtig team en magnifiek gevoetbald. Thuis op TV de Duitsers van het fameuze Argentinië zien winnen. Mooie advertentie in Duitse krant.
Daarna met honderden uitzinnige Spanjaarden op het Plaza de Iglesia (kerkplein) in ons dorp hun team nipt zien winnen van Paraguay. Tegenvallend spel van de Europees kampioen. Twee strafschoppen in vijf minuten, schoten op de lat, tegen de paal. Laatste 10 minuten pracht wedstrijd. Spanje wint verdiend. Op de foto de mooie Sara, verslaggeefster van Spaanse TV interviewt haar man en ster van de match, keeper Casillas. We blijven hopen op een finale Spanje-Holland, niet omdat we zo anti-Duits zijn, maar wel weer zin hebben in een mooi feest volgende week. We gaan in oranje, maar hebben ook de Spaanse vlag mee !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten