Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 28 juli 2010

Luna llena (volle maan)

Gisteravond zien we boven de Loma de la Cruz de volle maan opkomen. Altijd weer een fraai gezicht, zeker als hij (zij ?) net boven de horizon zoveel groter lijkt. In de heldere avond is het mooi met een sterke verrekijker de maan te bekijken. We voelen ons dan even als een astronaut. Men zegt, dat kinderen rond de tijd van een volle maan drukker zijn. Nou dat klopt wel aardig, ondervinden we hier met Julie en Robbe om ons heen. Het is trouwens nu de beste tijd om geneeskrachtige kruiden te plukken. Mike kan aan de slag.


Van dochter Anouk en familie krijgen we sms'je. Ze kamperen in Vastervik, Zweden. Midden in een prachtige natuur, wel een stuk koeler (rond de 20 graden).


In gedachten zijn we vandaag bij Ans Schreiner die in Melbourne een zware operatie ondergaat. 

1 opmerking:

  1. Prachtig plaatje die volle maan boven mijn in aanbouw zijnde woning......

    BeantwoordenVerwijderen