Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 1 augustus 2010

Dia del niños (dag van de kinderen)

Vandaag spelen de kinderen de hoofdrol. In de Chinese winkel in Nerja wordt een flamenco jurk gekocht voor Julie (ze past die van 2 jaar geleden niet meer). Natuurlijk ook een waaier (en één voor Robbe !). Hij krijgt als cadeautje een electronisch speeltje. De hele dag dansen en spelen ze ermee. Tot hun vriendje Kay komt. Johan en Mathilde komen met Kay zwemmen en barbequen.  

Robbe had al een Nintendo DS, maar deze vindt ie helemaal geweldig.

Na de BBQ staat de WK2010 muziek aan. Dus worden de Hollandse en Spaanse vlag en andere attributen uit de kast gehaald. Het is weer even Zuid Afrika 2010 ! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten