Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 24 augustus 2010

Tropisch Málaga

Vandaag staat de provinciehoofdstad Málaga op het programma. De oude stad bezoeken en Picasso zien. Ook wil Jacqueline er graag een strooien hoed met zwarte band scoren. Dit alles ondanks een weeralarm, er worden tropische temperaturen verwacht.


We nemen de snelbus vanaf Nerja, geen parkeerproblemen en niemand hoeft de BOB te zijn ! 
Na een verfrissing bij de kathedraal even het culturele werk in Museo Picasso Málaga. In de wereldberoemde bodega El Pimpi lekkere tapas en lol. 
Zelfs in Cortes Ingles kan Jacqueline niet slagen. Wel worden aardigheidjes voor de "nietos" gekocht. Met het openbaar vervoer daarna terug richting zwembad van Casa Domingo.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten