Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 4 augustus 2010

Festival de Bailes Populares

In de maand augustus is er op het Plaza Tres Culturas vrijwel elke avond iets te doen. Zo was er zaterdagavond een voorstelling van de lokale dansverening. Naast flamenco worden er ook traditionele dansen uitgevoerd. Leuk als je je apotheker, glaszetter en het meisje van de bank dan herkent en ziet dat ze ook nog eens heel behoorlijk kunnen zingen en dansen. Gisteravond was er een Festival de Flamenco, ook met voornamelijk lokale artiesten. 
Was helaas te laat voor de nietos (kleinkinderen), die moesten tijdig naar bed. Met name Robbe was uitgeput. Die gozer gaat de laatste dag hier even "sin bandjes" (zonder bandjes) zwemmen ! Nog één week hier en we hadden hem terplekke zijn A-diploma kunnen uitreiken. De "bonte avond" (laatste avond) waar Kim altijd zo dol op is, bestaat verder uit rummikub !
Dochter Kim en familie zijn vanochtend vroeg weer vertrokken richting Valencia met als eindbestemming een camping aan de Costa Brava.


In de avond krijgen we een sms'je, dat ze in een hotelletje 150 km onder Barcelona zijn neergestreken. Uit Amsterdam komt het bericht, dat de familie Verweij weer veilig uit Zweden is teruggekeerd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten