Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 21 augustus 2010

Logés uit de Betuwe

Sinds afgelopen woensdag bezetten mijn zus Jacqueline en zwager Bob één van de logeerkamers in Casa Domingo. Ze komen voor een weekje rust en zon. Dus geen strak programma met veel dagtrips, maar lekker lezen aan het zwembad. Natuurlijk gaan we wel enkele keren de berg af.
Zoals gisteren voor o.a. een bezoek aan Jan en Maya in Daimalos waar we heerlijk hebben geluncht.











Een goed glas tijdens de zonsondergang op het strand van La Herradura is ook heel rustgevend. Jammer, dat we dit jaar SAIL in Amsterdam moeten missen, maar we hebben wel uitzicht op een aantal voor de kust voor anker gegane twee- en driemasters.
De zonsondergang zorgt voor fraaie kleurschakeringen op het water waar na 21.00 uur 's avonds nog veel Spaanse badgasten zitten. Jacqueline ziet op dat tijdstip ergens langs dat stuk strand een thermometer nog 33 graden aangeven.

1 opmerking: