Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 7 november 2010

Berichten uit NL

Haar allernieuwste Blackberry Torch heeft voor dochter Kim geen geheimen meer. Ze twittert er behoorlijk op los, compleet met foto's. Op deze zondagochtend met een plaatje van de net opgestane Julie en Robbe.


Vanaf zijn I-Phone stuurt Pieter ons zojuist vanuit Amsterdam een foto van Niel voor ons apartement. Ze zijn even de plantjes water geven en de post ophalen. Blijkt de politie de hele Allendelaan te hebben afgezet voor een forensisch onderzoek. Er is een lijk gevonden in het Sloterpark nabij onze flat. Gisteravond was er achter het winkelcentrum van Osdorp ook al een schietpartij met een dode. CSI om de hoek, zullen we maar zeggen. Ik blijf dagelijks sowieso op de hoogte door op internet even naar AT5.nl te kijken.


Om het plaatje van de kleinkinderen compleet te maken nog een recente foto van Ann. Op de speelplaats achter het huis van Anouk en Pieter.

1 opmerking:

  1. Geen Blackberry Torch hoor pa :-) Gewoon een 'bold'. Wel een witte met parelmoer glans. We twitteren, pingen en mailen erop los hiero.
    X uit l'dorp

    BeantwoordenVerwijderen