Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 10 november 2010

Slecht weer kan mooi zijn

We waren op het ergste voorbereid. In heel Zuid Spanje gold de afgelopen dagen een weeralarm ("alerta naranja"). Er werd storm en regen verwacht met dalende temperaturen. Al met al is het reuze meegevallen. Wat we de afgelopen dagen tot nu toe hebben gehad noemen we in NL "onstuimig herfstweer". Buien afgewisseld met felle zon, wat windstoten en dat was het. Vanaf morgen hebben we hier weer een hogedruk gebied met stabiel weer en stijgende temperaturen. 

Als we zojuist de laatste paprika's staan te plukken voelen we wat druppels en toch felle zon. Het ultieme recept voor een regenboog. We zien er twee, slecht weer kan mooi zijn. Snel de camera gepakt. En nee mensen, geen "gephotoshop". Dit waren zojuist echt de kleuren van het herfstlandschap hier in de campo.                                                                                                       
Aan "the end of the rainbow" geen "pot of gold", maar de heerlijke keuken van restaurant El Cerro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten