Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 29 november 2010

Zon, regen en sneeuw.

Gisteren was het ondanks de weers- verwachtingen prachtig weer. Blauwe lucht, zon en tegen de 16 graden. Afgelopen nacht is het gaan regenen, hard gaan regenen.
Vanochtend rijden we met rond de 9 graden in de regen richting Málaga. Ook hier betekent een regenachtige maandag-ochtend files op de rondwegen. De Nissan nog snel afleveren op de parking en we halen ternauwernood het vliegtuig van Vueling naar NL.
Aangekomen in Amsterdam is het onder de nul graden en gaat het in de middag sneeuwen. Brrr, maar wel mooi. We passen ons aan de winter aan en gaan sinterklaasinkopen doen. Op de radio horen we, dat er hier in NL een zeer drukke avondspits is met files van in totaal 880 kilometer ! 
Vooral als de avond valt ligt het binnenplein van "ons" Waterfort er erg fraai bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten