Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 11 oktober 2011

Meer self supporting

Hier in de rustige en vredelievende ("peaceful" laat zich niet makkelijk vertalen) campo lijkt de boze buitenwereld met zijn eurocrisis, afgewaardeerde landen etc heel ver weg. Deze ochtend lopen we door de tuinen en over het land om te vast te stellen wat ons de komende weken te doen staat. Met genoegen zien we, dat er voor de komende tijd nog veel te oogsten is. Paprika's, tomaten, vijgen, sla, snijbiet etc. We passen ons boodschappenlijstje aan en besluiten dat we de komende tijd nog meer "self-supporting" gaan worden. Omdat we toch vaak op reis zijn kunnen we helaas geen kippen, konijnen etc gaan houden ! Laat die crisis maar komen.
Het zwembadwater is dankzij Johan in perfecte staat en nog 23 graden. Na wekenlang baantjes trekken in het 50 meter bad in Amsterdam, zijn die 8 meter baantjes hier weer even wennen. Maar de ambiance vergoedt veel.      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten