Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 4 februari 2012

Resultaten

Resultaten meneer, daar gaat het om. De drie wijnmusketiers gaan als een speer in de wijngaard. We stoppen er rond 3 uur vanmiddag mee. Morgen de laatste rijen. 
We beleven de koudste nacht en dag hier sinds mensen-heugenis. Er waait nog steeds een ijskoude wind vanuit de sierra. De temperatuur was vannacht 2 graden en overdag slechts 8 graden. Maar tijdens de lunch op het terras in de zon en uit de wind zien we, dat het ineens 14 graden is. De NLse gastarbeiders raken behoorlijk verbrand van de zon. Tijdens de lunch praten we even via FaceTime van iPad Casa Domingo tot iPad Leiderdorp. Kleinzoon Robbe heeft zojuist op de sinds 27 jaar koudste dag in NL voor zijn diploma gezwommen. OK, in een binnenbad, maar toch een hele prestatie. Mooie plaatje van de enthousiaste zwemmer met nog natte haartjes én diploma. Gefeliciteerd, lieve Robbe, met dit geweldige resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten