Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 11 oktober 2012

Werk, werk, werk.

In Frigiliana wordt momenteel alweer de derde rotonde aangelegd. Voor de volgers onder jullie die hier bekend zijn. Het is de onoverzichtelijke driesprong als je bij de werkplaats van de Hermanos Cobos ons dorp uitrijdt, richting Torrox. 
Alhoewel op de foto van vanochtend niet zichtbaar, zijn er zo'n 15 mannen en 1 vrouw in gele hesjes aan het werk. Het zijn werkeloze ouderen die een uitkering van de gemeente ontvangen. Ze worden hier in Spanje gewoon aan het werk gezet. Zo zit er toch nog een voordeeltje aan die enorme werkeloosheid hier. Het dorp wordt er mooier van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten