Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 9 januari 2011

Boulevardje pakken

"Even een boulevardje pakken". In mijn Haagse jeugdjaren was dat een vaak voorkomende kreet om er even tussenuit te knijpen. Vanuit een moderne nieuwbouwwijk reed je dan in zo'n twintig minuten op je brommer naar Scheveningen om daar een flinke wandeling te maken over de bijna 3 kilometer lange boulevard. Er was altijd vertier en het was er gezellig druk. 
Hier in Spanje wandelen we niet zo vaak over een boulevard, een paseo marítimo of hoe ze die mooi aangelegde wandelpromenades aan de kust ook mogen noemen. Een te hoog gehalte toeristen en veel, heel veel ouderen die in de aanpalende appartementen wonen weerhouden ons er een beetje van.
Maar nu is het anders. De boulevards zijn hier zo'n beetje de enige horizontale stukken waar Mike haar loopoefeningen kan doen. Dus is het nu bijna elke dag "even een boulevardje pakken" ?


Natuurlijk moet er regelmatig worden gerust op een terrasje.

En zeg nou zelf. Dit is toch anders dan in kou en een regenbui op je krukken door het Sloterpark te lopen.


Mike gaat nu met meer dan 4 km per uur...

1 opmerking:

  1. Ziet er prima uit toch, en wat je zegt, er zijn slechtere plekken om te oefenen.
    En dan de temperatuur, wauw, daar moeten wij nog lang op wachten.
    liefs uit Steenbergen

    BeantwoordenVerwijderen