Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 17 januari 2011

Eindelijk, groot onderhoud van de rondweg

Al jaren ergeren automobilisten zich aan de slechte staat van de carretera Frigiliana-Torrox. De ooit gecementeerde weg langs de vallei die binnendoor naar Torrox (en Cómpeta) leidt. Vaak meer gat dan weg. Deze winter is de weg ook vaak afgesloten geweest (voorbij Los Caracoles) vanwege aardverschuivingen. Als gevolg van het manouvreren rond de gaten was je gemiddelde snelheid niet hoger dan 20 km per uur.


Eindelijk is men vorige week begonnen met groot materieel de weg te herstellen. Als het droog blijft moet de klus a.s. donderdag, de feestdag van San Sebastián, geklaard zijn. Vandaag een klein stukje al bereden. Als een autopista, zo mooi ziet het eruit. Als ze maar niet ophouden bij de gemeentegrens van Torrox !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten