Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 1 januari 2011

¡ Feliz Nuevo Año !

Was blijkbaar goede champagne gisteravond en afgelopen nacht. Want ik heb geheel fris 11.11 uur op 010111 meegemaakt. Nu op naar 11.11 uur op 11-11-2011.


Voor iedereen een mooi 2011. Een jaar waarin dat wat je graag wenst, ook werkelijkheid wordt. En er ook nog iets overblijft om van te dromen.
Nieuwjaarsdag is hier in Amsterdam begonnen met een flets zonnetje. De sneeuw is goeddeels verdwenen. Maar toch geen nieuwjaarsduik vandaag in de Sloterplas. Wel een dag waarop Mike bewijst, dat ze op krukken een bospad in het Sloterpark kan bewandelen. Haar gemiddelde loopsnelheid is nu al ruim 2 km per uur. Nog niet helemaal fit voor een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, maar.... we gaan vooruit.

2 opmerkingen:

  1. Jullie ook felice navidad ! Jan, de champagne smaakte goed lees ik ,zo goed blijkbaar want je was niet helemaal fris meer toen je tikte : "op naar 11-11-1011 " Gaan we terug in de tijd????
    Mike maakt zo te zien flinke stappen vooruit in het genezingsproces ! Op naar de trainingsstage op hoogte. Goede reis en we spreken/zien elkander spoedig via skype. Groeten uit Tiel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hik, ja toch tikfoutje, inmiddels gecorrigeerd, gracias

    BeantwoordenVerwijderen