Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 22 maart 2011

De dag van Kim en Marcel

Gisteren begon de lente met een prachtige dag. Het was ook de dag waarop Kim en Marcel trouw aan elkaar beloofden en "voor de wet" trouwden.

Hierbij wat sfeerplaatjes. Wil je nog meer weten over hun trouwdag en alles erom heen (en meer foto's) kijk dan even op hun eigen blog, klik dan op http://marcelenkimgaantrouwen.blogspot.com/  



In Brasserie Het Park in Leiderdorp voltrok een uiterst sympathieke ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk. Daarna was er champagne !


Naast de speeches en cadeaux, boden de beide oma's een door hun geschilderd cadeau aan. Een bruidspaar met kids van de hand van Jenny en een schilderstuk van Mike met Julie en Robbe als onderwerp. 









Topkok Ron was de "kok aan huis" en had een werkelijk voortreffelijk diner bereid.

Vandaag zijn de "jonggehuwden" voor enkele dagen naar Antwerpen vertrokken. Wij zorgen intussen voor de kinderen en de cavia..

4 opmerkingen:

  1. Een mooie dag en mooie foto"s Jan !Mooie bruid en bruidegom. En een cumplido voor de 2 oma"s Héél mooi !
    Jan en Maya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte met het trouwen van Kim en Marcel. Zo te zien is het een mooie dag, letterlijk en figuurlijk, geweest. Prachtige foto's van een gelukkig stel. Ook de opa's en de oma's stralen. Ook leuk om de blog van Kim en Marcel te lezen, vooral de speech van Juli !!!! Voor a.s. vrijdag ook heel veel plezier gewenst. ps. ik wil ook een schilderij !!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Danique Castenmiller23 maart 2011 om 22:46

    Wat een mooie foto's! En wat was het een mooie zonnige dag, super! Gefeliciteerd!
    Liefsss

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke en mooie foto's kan wel zien dat het een hele bijzondere dag is geweest.
    Grt Peter & Tilly

    BeantwoordenVerwijderen