Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 29 maart 2011

Kleurrijke schotelantennes

Schotelantennes, we weten er al enkele jaren alles van. In Spanje hebben we - zoals de meeste buitenlanders - een schotel op het dak, zodat we met ons Canal Digital abonnement bijna 1000 TV- en radiozenders kunnen ontvangen. Sinds enkele maanden, na een kleine aanpassing en aanschaf van de nieuwste Philips DSR7141 satelietontvanger en digitale decoder, zelfs in HD. In NL stappen volgens Canal Digital steeds meer mensen over op sateliet-TV. En niet alleen in gebieden waar geen kabels in de grond liggen.
De schotelantennes zijn niet meer weg te denken uit de meeste woonwijken in de grote steden. Vooral in wijken met veel allochtonen, zoals in Nieuw West in Amsterdam. Er zijn trouwens wel een groeiend aantal nieuwe appartementen- complexen, zoals het onze, waar een schotel verboden is. 

Sinds kort wordt er veel promotie gemaakt om je schotel wat op te pimpen. Klik hier maar eens op. Het wordt er wel kleurrijker op, maar of het er ook mooier op wordt ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten