Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 18 januari 2012

Mooi onkruid

De omstandigheden (klimaat en aarde) zijn hier zo goed, dat vaak genoeg spontaan leuke plantjes opkomen. Zo heeft zich een jaar of twee op de parkeer- plaats naast het zwembad een plantje zichzelf gezaaid. Gelukkig zien we niet overal onkruid in en laten we heel wat gewoon staan. Zoals deze uit Zuid Afrika afkomstige Gazania (Treasure Flowers), hij bloeit het hele jaar door.
Het is vandaag weer zonnig met temperaturen rond de 15 graden. 's Nachts koelt het behoorlijk af. Op de toppen van het bergmassief achter ons huis ligt sneeuw evenals op de Maroma (voor de kenners : die kale berg achter Velez Malaga tegenover de Eroski). Karin zette gisteren op Facebook een foto die gisteren was genomen in Sierra Nevada. Veel sneeuw daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten