Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 13 januari 2012

Bloeiende aloë vera

Een van de vele aantrekkelijke kanten van Andalucía is, dat het hele jaar door bloemen, struiken en bomen in bloei staan. Nu - in de wintermaand januari - staat de Aloë Vera overal in bloei. Overal zien we vanmiddag tijdens onze wandeling in de campo in tuinen en langs opritten de knalrode gloed van de bloeiende Aloë Vera. 
Vandaag flink wat hout gezaagd voor de estufa (kachel). Tot tegen vijven was het zonnig met een maximum temperatuur van 16 graden.
(foto's genomen met mijn iPhone)

2 opmerkingen:

  1. Mooie blommen en een lekker temperatuurtje. Over drie weken een graadje of twee meer en we gaan metselen en spitten ....., liggen de stenen al klaar ??????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst het zuur (spitten), dan het zoet (metselen). Stenen, cement, zand etc is in 1 dag besteld en afgeleverd. Maak je maar geen zorgen. Jullie worden hier met open armen ontvangen. Goed weekend ! Besos

    BeantwoordenVerwijderen