Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 14 juni 2011

Lichteffecten


Het Waterfort (ons appartementencomplex) ligt midden in het water van de Sloterplas. Je bereikt het als voetganger via een bruggetje omhoog en als fietser/automobilist via een brug naar beneden. Hierdoor ontstaat - voor degene die er oog voor wil hebben - een mooi lijnenspel.  
Een gedeelte van het dak van de ondergrondse parkeergarage wordt gevormd door de houten vloer van het binnenterras. Als je op een dag als vandaag - met een stralende zon - de garage inrijdt, zorgt dat dak wel voor een heel speciaal effect.
Een andere mooie plas water dicht bij ons huis is het Nieuwe Meer. Met de Schipholbus rijden we er vaak hard langs. Vandaag maar eens de fiets gepakt en dat park (aan de andere kant van het Amsterdamse Bos) wat nader bekeken. Schotse hooglanders, veel bijzondere planten. We komen hier zeker nog eens terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten