Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 17 juni 2011

Uitzending gemist

Amsterdam biedt de weken dat we hier zijn veel, heel veel zelfs. Maar we missen natuurlijk ons dorp Frigiliana wel. 
Een gemist journaal, film, documentaire, aktualiteiten- of praatprogramma: geen probleem. We bekijken dat - op internet - op momenten dat het ons uitkomt.
Maar feesten die we missen..... En in de maand juni zijn er nog al wat in Frigiliana. Van de 9e t/m 13e was er bijvoorbeeld de Feria de Antonio. Morgen is er een fiesta in Acebuchal, het verlaten dorp in het natuurpark. 





















Als we volgende week weer terug zijn pakken we nog een deel mee van het internationale muziek- en dansfestival. De affiches zeggen genoeg. Helaas is er voor al die fiestas geen website "Uitzendinggemist".
Op de volgende website kun je trouwens het complete overzicht vinden van alle fiestas in Andalucía : http://www.andalucia.com/festival/home.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten