Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 23 augustus 2011

Boomplantdag

De boomgaard is vandaag weer met twee fruitbomen uitgebreid. Ann en Niel verrassen ons met een afscheidskado. Bij Viveros Rio Seco worden een albaricoque (abrikoos) en een macadamia (macadamianoten-boom) gekocht.


Met assistentie van Niel heb ik ze geplant op de bancales (terrassen) met fruitbomen waar ook de mandarino (mandarijnboom) van Julie en de mango van Robbe staan. 


Nu hebben de vier kleinkinderen allemaal hun eigen boom hier staan. Op verzoek mailen we ze de actuele groeihoogte en als de kids hier zijn, gaan ze altijd op de foto naast hun eigen boom. Zo krijgt zo'n boomgaard wel iets persoonlijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten