Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 12 november 2011

Mula in ruste


Het dagelijkse uurtje baantjes trekken in het zwembad is nu echt wel voorbij met een watertemperatuur van nog geen 17 graden. Dus houden we onze conditie op peil door dagelijks minimaal een uur te lopen. Vaak gewoon vanuit huis door de campo. En dan komen we vrijwel altijd hem tegen. Vastgebonden met een stuk touw van 10 meter staat deze mula (muilezel) uit te rusten van een dag hard werken. De mulas worden gebruikt voor transport, maar je ziet ze hier in dit seizoen ook nog zwoegen voor een ploeg. 


Vanmiddag tegen half zes stond ie er weer, dus maar even met de iPhone vastgelegd. Het was vandaag zonnig en rond de 23 graden. Prima weer om in de moestuin snijbiet, sla, prei, uien, broccoli en bloemkool te planten.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten