Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 10 april 2011

Paardenvoer, deel 2

Stedentrip of niet, er wordt door Arnold meegeholpen op het land. De paarden wachten immers op het beste voer van España. Dus is het deze zondagochtend al vroeg onkruid verwijderen. Begin van de middag ligt er voor een hele manege aan krachtvoer klaar. Het is het wel het mooiste onkruid van de wereld. Prachtige bloemen en geuren. Maar, Eduardo in geen velden of wegen te zien. Zal ik het toch binnenkort nog moeten gaan verbranden ? Vanaf 1 mei mag er geen open vuur meer in de campo worden gemaakt. Er zijn na vandaag nog twee bancales (terrassen met fruitbomen) te gaan. En dan ligt het hele wijnveld te wachten op een flinke schoffelbeurt, een week werk. 
We zijn nog wel even bezig. Het is vanmiddag 25 graden, zondag en dus de hoogste tijd voor een visje aan het strand bij Mauri. De foto's links zijn van Arnold (gracias). 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten