Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 8 augustus 2013

Geen verschil

De één leest hem in het Nederlands als e-book op de iPad in twee dagen uit. De ander leest hem in het Spaans als papieren boek en doet er iets langer over. 
Maar over de beoordeling van dit boek hebben de twee leden van het leesclubje van Casa Domingo geen verschil van mening.
Een thriller die gaat over de jacht op nazi-beulen die aan de Spaanse costa hun levensdagen slijten. De beschrijving is apart. Elke gebeurtenis is stelselmatig beschreven door de ogen van twee mensen. Het ultieme scenario voor een spannende film. Deed ons erg terugdenken aan onze bizarre ervaringen in 1972 toen we tijdens een vakantie in Tanger (Marokko) voormalige NSB'ers tegenkwamen die daar een strandtent runden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten