Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 15 juli 2011

Numéro 2 : Vermist en gevonden !

Op www.nerjanieuws.nl lezen we het volgende. "De sinds 6 juni vermiste Nederlander John de Kort is terecht. ‘Team Nerja’, de Nederlandse vrijwilligers uit Nerja die onlangs zeer nauw betrokken waren bij de zoektocht naar de lang vermiste Mary-Anne Goossens, herkende de man op de bij zijn opsporingsbericht verspreidde foto’s. 

Nadat iedereen 99% was overtuigd dat dit De Kort moest zijn, die als een zwerver met een verwarde indruk al enkele weken in Nerja was gesignaleerd, leidde de prompt ingezette zoektocht rond tien uur ’s avonds tot resultaat. De Kort werd herkend, aangesproken, gecheckt via enkele steekvragen en vervolgens meegenomen naar de Nederlandse bar El Fuego, dat ook tijdens de zoektocht naar Mary-Anne Goossens als zenuwcentrum fungeerde. 
Daar werd vervolgens contact opgenomen met de Guardia Civil, de Nederlandse politie, ambassade en zijn familie. De Kort sprak vervolgens telefonisch met zijn dolgelukkige vader. De 49-jarige Tilburger maakte een uiterst verwarde indruk, maar verkeert in relatief goede gezondheid"


Het is toch een goed gevoel hier te wonen met zo'n opsporingsteam van Nederlanders in Nerja. Fijn te weten, dat je hier altijd wordt gevonden ! Je kunt natuurlijk - als je in Nerja bent - ook gewoon een biertje gaan drinken bij Bar El Fuego ! Richting Burriana Beach, even voor de boulevard links.
De berichten vermelden overigens niet of de gevonden man in kwestie echt blij was, dat ie was gevonden. Er zijn noiu eenmaal mensen die wíllen verdwijnen !

1 opmerking: