Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 9 juli 2011

Opvangcentrum

Wat doe je als je met je gezin in Frigiliana een huis hebt gehuurd; je de avond vóórdat je erin kunt, al arriveert; een broer hebt die 700 meter verder een huis bewoont....? In elk geval niet wanhopen.


Casa Domingo is blij dan als een soort opvangcentrum te kunnen functioneren en biedt de ontheemde familie ook graag een maaltijd en onderdak aan. 
Aan de bagage mag de lezer gerust concluderen, dat dit koppel niet per vliegtuig naar het zuiden is gekomen. Dat er nog zoveel spul in zo'n VW Golf kan ! 


Als nichten Manon en Danique van Málaga Airport zijn opgehaald gaan de deuren van Casa Conchi open. Hun vakantie is begonnen. Veel plezier lieve familie !

3 opmerkingen:

  1. we zijn maar een klein beetje jaloers....have fun!M&J

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo familie ,ook wij wensen jullie(Eric en fam.) een hele fijne vakantie ,lekker eten,lekker weer en nog veel meer.

    Wat een geweldige trip hebben jullie (Jan/Mike) weer gemaakt.We hebben met veel interesse gelezen over dat uitstapje naar Cadiz en omgeving . Een hele goeie voor onze volgende stedentrip.
    By the way: dat water dat bij jullie uit de kraan komt,is dus supergezond! Een gat in de markt ,Jan. Is er nog ruimte bij jullie op de berg voor een klein waterfabriekje ? Nu snap ik hoe jullie aan al die energie komen,...uit dat water boordevol met al die mineralen !
    Groetjes uit Tiel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Danique Castenmiller24 juli 2011 om 23:26

    Tia Mike en tio Juan, dankjewel voor jullie gastvrijheid, ik heb ontzettend genoten. En wat hebben we gelachen, gelukkig hebben we de foto's (en filmpjes) nog! Hast lueogo!

    BeantwoordenVerwijderen