Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 7 april 2009

2006-07-29 Bezoek uit Canada en het feestje van Eric en Marion

Maud mailt en vraagt hoeveel dagen het rijden is van Torrox naar Frigiliana...! Onze Canadese familie McEvoy (Maud, Dan, Annelies en Liam) uit Nova Scotia doet aan huizenruil en zit nu in Torrox. Als ik zeg, dat het een kwartiertje is, maken we snel plannen voor een lekkere lunch bij ons. Ook zien we in Nerja de mariaprocessie op zee en toasten met natte haartjes zo uit zee een paar keer met het beste Spaanse bier.




















Eric en Marion vieren feest
Eric is 25 jaar getrouwd en viert dat eind juli met Marion, Manon en Danique in ons dorp. Ze huren La Huerta van Francisco en komen een paar keer bij ons langs. Eric is nimiddels goed bevriend geraakt met Loli en Francisco, dus in Calle Melilu wordt ook lekker gegeten.









De zondagmark in Nerja wordt bezocht en natuurlijk hier ook de kraam van Jan en Maya.









Met de hele familie naar Bar El Cerro.




Na een rondje campo staat er een goede maaltijd klaar.






De familie Boegbeeld viert op Plaza Iglesia hun feestje


Op de terugweg (o.a. via het hotel in Cabra) een stop in Córdoba.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten