Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2008-04-09 Kees en Jeannette van Unnik en onze hop

Regelmatig hebben we mensen op bezoek die voor vakantie in de buurt zijn of op doorreis. Familie, kennissen van vroeger, etc. Het is dan altijd minimaal een tapasje en een drankje. Soms ondernemen we dan iets gezamenlijks. In Perros hadden we een gastenboek waar we elk bezoek iets in lieten schrijven. In Casa Domingo zijn we daar (helaas) niet meer mee doorgegaan. Ook leggen we niet alle bezoekjes via deze blogspot vast.
Vandaag komen (neef) Kees en Jeanette van Unnik langs, ze verblijven in Hotel Villa Frigiliana. We eten wat samen en gaan een dagwandeling in het natuurpark maken. Kees showt zijn dvd met zijn Canadareis en we halen oude familiestories op.
's Avonds zien we bij de parkeerplaats in de dode avancado's weer onze hop. Wat is het toch een mooie vogel.

1 opmerking:

  1. Enrico y Maria24 juli 2010 om 12:39

    dd 24-7-2010. We gaan vanmiddag op de koffie bij Kees en Jeannette in Eindhoven, besos uit Oss.

    BeantwoordenVerwijderen