Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2007-11-14 wandeling achter Maro



In het natuurpark waar we tegenaan wonen (Sierras de tejeda, Amijara y Alhama) zijn talloze wandeltochten te maken. We hebben genoeg beschreven wandelroutes voor de komende 10 jaar ! I.v.m. de hitte is het zomers niet te doen.

Vandaag doen we de route van Maro naar El Pinarillo (beginnen achter de Cuevas de Nerja). We passeren het beroemde aquaduct.

We zien herten lopen aan de voet van de bergen. En tegen schemering zien we twee gigantische steenbokken op een piepklein hooggelegen rotsplateau een gevecht met elkaar aangaan. In de stilte horen we de enorme klappen van de geweien tegen elkaar. Het is helaas te donker voor een foto.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten