Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2008-04-05 Casa Leon Azul wordt Casa 14, Arnold eerste gast

Afgelopen najaar hadden we een paar keer potentiële Engelse kopers voor Casa Leon Azul, maar steeds wilden ze er grote stukken aanbouwen. En daarvoor wilde de Ayuntamiento ook steeds geen toestemming voor geven. We waren het wachten zat en hebben eind december het huis verkocht aan Nederlanders, Johan (onze tuinman en housekeeper) en zijn vrouw Mathilde. Ze hebben de afgelopen tijd e.e.a. opgeknapt en als Casa 14 (zie www.casa14.nl) gaan ze het verhuren aan vakantiegangers. Arnold en Etha met Viviënne en Daphne zijn de eerste huurders.



Van twee kamers is één kamer gemaakt, de badkamer is vernieuwd en alles is fris en modern opgeschilderd. Het was al een eldorado, maar nu een echt 4 sterren accomodatie.




De palmen zijn opgeschoren, er zijn nieuwe tegeltjes geplaatst op de trappen en het lijkt een ander huis.
Een bijzondere aanpassing is het zitje bij het zwembad.Wij komen enkele dagen later terug en zitten bij het zwembad bij avond met tuinverlichting. Prachtig gedaan, Johan en Mathilde !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten