Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2007-12-25 Pakjes, asverstrooiing, koud en kerstviering

Sinterklaas vieren we dit jaar bij Anouk en Pieter in Amsterdam. De Sint brengt de pakjes gelukkig helemaal tot en met de 4e etage.

We blijven in NL om rond de geboortedag van oma Toos haar as uit te strooien in zee. We doen dat met de hele familie in Bergen aan Zee. Het is ijs- en ijskoud, maar een strakblauwe lucht. En natuurlijk een mooie en emotionele gebeurtenis.

Ook rond de kerstdagen is het voor ons nog steeds wennen aan de vrieskou. Dat de zon schijnt en de natuur prachtig is vergoedt veel. In de bossen rond Heesch wordt elke dag wel even gewandeld, onze kleine trots (de enorm zuinige Daihatsu Sirion) blijkt ons steeds weer snel op te warmen.



Eerste kerstdag is de familie in Brabant, heel gezellig allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten