Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2007-10-01 Adios Mitsubishi, bienvenido Nissan

Het is mooi geweest. We hebben jarenlang plezier gehad van de Mitsubishi jeep, die we in 2002 van Lucky hebben gekocht. Maar zo langzamerhand durven we er geen grote afstanden meer mee te rijden. Nu "Perros" verkocht lijkt te gaan worden is er wat ruimte voor de aanschaf van een nieuwe auto waar we ook mee naar NL kunnen rijden. De keuze valt op een dieseluitvoering van de X-Trail van Nissan. Vandaag halen we de auto op bij de dealer in Velez-Malaga.

Van die goeie ruim 17 jaar oude Mitsubishi Pajero maakten we eerder een serie foto's voor een advertentie op de Spaanse marktplaats en enkele andere autosites. Als we enkele weken in NL zijn, verkopen Dennis en Paul onze krachtpatser aan een Pajero-liefhebber uit Sevilla. "Muchas gracias en Well done !!" Zoek de verschillen !
De een meer dan 300.000 km op de teller en 17 jaar oud, de ander nog gen 90 km en 5 dagen oud.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten