Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 10 april 2009

2009-02-09 Besneeuwde bergtoppen.

Elke winter hebben we hier wel perioden dat de toppen van de bergen achter ons in het natuurpark (Parque Natural Sierras de Tejeda Alhama y Amijara) de bergtoppen besneeuwd zijn. Hier wat plaatjes van de besneeuwde Maroma een rotsmassief achter Velez Malaga van bijna 2100 meter, van ons uit goed te zien.


Vanaf de rondweg Frigiliana-Torrox kun je ook goed de besneewde toppen achter ons dorp zien liggen. Deze varieren van 1800 tot 2000 meter.
















De toppen van de Sierra de Almijara zijn ook besneewd. Op de foto boven ligt ons dorp er mooi bij. Helemaal rechtsonder aan op de foto links zie je nog net ons huis.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten